En redaksjon bestående av studenter
– Som lager nyheter for studenter

EKSAMENSPERIODENS HOROSKOP

, ,

Eksamensperioden er i gang, og den endelige karakteren din ligger bare i stjernenes hender, – eller ikke. Vi har hvertfall fått stjerner og planeter i bane for å spå framtiden din. Men fortvil ei, det finns alltid tid for et godt gammeldags skippertak.

Væren 21/3-19/4

Du har kanskje begynt litt sent med eksamenspuggingen, men har likevel en god følelse for hvordan utfallet blir. Det er ikke så viktig å få en A. Sesongens livsfilosofi er «får du E så er du med».

Tyren 20/4-20/5

Du har kommet godt i gang med forberedelsene til eksamen. Kanskje litt bedre enn de som er rundt deg. Du prøver å virke humble, men egentlig syns du det er litt deilig å ligge foran dine medstudenter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har ikke begynt å stresse rundt eksamen enda, og dette stresser deg. Kanskje er det fordi bursdagen din er like rundt hjørnet, og det er morsommere å tenke på en bursdagsfest enn timer på lesesalene på KE. På tide å få ræva i gir! Det er snart fri.

Krepsen 21/6-22/7

Du våkner tidlig for å være sikker på at du disponerer tiden rett. Pugging nå og gøy senere. Det er viktig å være på ballen om man skal få til det man vil, selv om du egentlig bare drømmer om den ferieturen du skal på snart. No pain, no gain.

Løven 23/7-22/8

Du er helt avslappet i denne perioden. Faget er så lett at du har ikke behov for å gjøre noe annet enn å se over pensum litt før du går inn i eksamenslokalet. Tabsne på pcen er fyllt opp med zalando, flyselskaper og ticket.no.

Jomfruen 23/8-22/9

Ingen har mer kontroll rundt faget enn deg. Etter stødige notater gjennom hele semesteret er du klar for å vise hva du kan. Du er kollokviegruppens reddende engel men vær forsiktig, ikke bli revet med av å hjelpe andre for mye.

Vekten 23/9-22/10

Med lofi girl i bakgrunnen og pomodoro-teknikk på skjermen raser du gjennom pensum. Hydroflasken er iskald og du har ikke enset at alle andre har dratt hjem. Det er kanskje på tide å legge seg selv om du ikke har rukket å lese gjennom siste delkapittel enda.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne tiden handler om å holde motet oppe og tenke positivt. Pensum virker kanskje massivt nå, men du må huske på at det er overkommelig. Flere har gjort det før. Det er viktig å skille lesetid fra fritid og ta seg tid med nære og kjære.

Skytten 22/11-21/12

I starten var du entusiastisk til å sette deg sammen i kollokviegruppe, men har innsett nå at det ikke var en så god idé som du først antok. Prating om andre ting, alt for lange matpauser og lite saklig diskursjon fører til at du innser at det hadde vært bedre å heller jobbe alene.

Steinbukken 22/12-19/1

Dette er en tid hvor du behøver ekstra søvn. Du har holdt deg våken natt etter natt ved å enten binge Netflix eller lest på pensum. Sett klokka på 8 og invester i en pakke sovetabletter.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er lett å fokusere på studier når du ikke har mere penger på konto til andre ting. Gjennom hele skoleåret har du samlet opp klippekort på Bokkaféen, som endelig skal bli tatt i bruk. Du har åtte gratis kaffe i vente, disponer de godt.

Fiskene 19/2-20/3

Alle kantinedamene på Optimesten kjenner deg ved fornavn. Etter å gå inn og ut av biblioteket for å kjøpe enda en redbull og dagens varme lunsj begynner det nesten bli litt flaut.

Forfatteren av eksamenshoroskopet har ingen formell astrologisk utdanning eller erfaring.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *