En redaksjon bestående av studenter
– Som lager nyheter for studenter

En hilsen fra redaktøren

, , ,

Årets første magasin kommer noe sent denne gangen. Året begynte med en ny samfunnsnedstengning, prisrekorder på strøm og bensin og krig i Ukraina. Vi lever med andre ord nå i en historisk viktig periode.

Studentmediene i Stavanger, også kjent som SmiS, har også hatt en begivenhetsrik start på nyåret. Vi har sagt takk og farvel til tidligere ansvarlig redaktør Peder Holterman Solland og nyhetsredaktør Karen Elle. I vakuumet de etterlot seg har jeg har tatt over som ansvarlig redaktør og Fredrik Sirevåg har blitt ansatt som nyhetsredaktør.

I tillegg har vi mer enn 10 nye bidragsytere hos SmiS, en tettere relasjon til studentorganisasjonene og linjeforeningene på campus, en helt ny SoMe komite med tilhørende plattformer og store planer for året som kommer. Vi har nye spaltister med velutviklede meninger og et økt fokus på å representere hele studentkroppen til UiS.

SmiS er et mediehus, ikke bare en publikasjon. Det vil si at vi fremover jobber mot en multimedial presentasjon av nyheter, kulturliv og hendelser på campus. Følg med på vår Snapchat, Instagram og TikTok i tillegg til nettsiden vår. Det at du leser dette betyr at du allerede har funnet papirutgaven av arbeidet vi gjør.

Vi ser frem mot lysere tider, varmere dager, flere smil og mange interessante saker vi kan presentere for dere. Samarbeid, diversitet, representasjon og nysgjerrighet skal definere denne æraen for SmiS.

Vi er glade for å ha deg med på reisen.

Hilsen Joakim,
Ansvarlig Redaktør.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *